2014. szeptember 28. 15:28

Lengyel Izabella

Kedves Borsika Panzió! Egy ajándék hétvégeként látogattunk Gyergyócsomafalvára, ahol eddig még soha nem jártam.Nagyon szép hely, sokféle látnivalóval.A fogadtatás meg rendkívül meleg ,,barátságos,figyelmes ,előzékeny.Az ételek meg nagyon finomak ,házias jellegűek.Amikor csak lehetőségünk lesz újra elmegyünk.Köszönünk szépen mindent.Üdvözlettel Ildikó és Izabella.


2014. augusztus 8. 22:01

Stamborszki Istvan

Kedves Borsika Panzio!!!
Nagyon jol ereztuk magunkat mikor nalatok jartunk 2012 nyaran harom honapos kislanyunkkal Hedivel.
Csodalatos volt nalatok lenni, erezni a Szekelyfold nyugalmat, szeretetet, latni a csodaszep tajakat, szokasokat es erezni a vendegszereteteket.
Koszonjuk!
Alig varjuk hogy megint ellatogassunk hozzatok.
Szeretettel,
Kriszta, Pisti es kislanyunk Hedi!!!


2013. június 30. 14:18

Apró Mihály

Felejthetetlen öt napot töltöttünk el a panzióban! Csodálatos az a vendégszeretet, a közvetlenség amiben részünk volt. Nagyon finomak az ételek, a csorba leves isteni. A két adag puliszkával hatan bántunk el. Finom volt nagyfiúnk (20) meglepi szülinapi tortája. Még visszatérünk, üdvözlet mindenkinek!
Apró Mihály, Apró Mihályné, Apró Tamás, Apró Csaba, Apró Attila, Gulyás Tímea, Nagy Dániel, Tugyi Erika Jászberényből.


2012. október 16. 18:23

Neparáczki Csaba

Kedves Barátaink a Borsikában!
Bár már elmúlt a nyár, a nálatok töltött napok emlékei nem halványodnak. Melegséggel tölti meg szívünket, amikor arra a családias fogadtatásra, figyelmes kiszolgálásra és a felejthetetlen ételekre gondolunk, amelyekben nálatok volt részünk.
Azt ígértük, még visszatérünk és ajánlunk titeket barátainknak - örömmel teszünk eleget ennek és már várjuk azt a napot, mikor újra láthatunk titeket!
Köszönjük, hogy átélhettük, milyen az élet nálatok és megélhettük az érzést:
"Itthonról elmentünk haza."
Brigi, Kati, Robi, Csaba


2012. július 20. 12:21

Sulyok György

Sárospataki ismerőseink ajánlását követően esett a választásunk a Borsika Panzióra, az Erdélyi motorostúránkon. Már az érkezésünkkor éreztük, hogy jól választottunk, nem csupán a kedves fogadtatás, de a hideg Csíki sör és a szilvapálinka okán is! :) Családias hangulat, kedvesség, segítőkészség, türelem, tisztaság és remek ételek, köztük Székelyföld legfinomabb pojéka levesével!!! Mi mikndenképpen visszatérünk.
Köszönjük szépen Zsóka, Józsi, Marika, Kati és persze mindenkinek, akit kihagytam.


Lapozás: 1-5 ... 11-15 | 16-20 | 21-23Minden mező kitöltése kötelező!