2019. február 22. 12:50

Geréd Sándor

Mint visszajáró vendég, csak jókat tudok mondani erről a kedves helyről. A szobák mindig szépek és tiszták, a kiszolgálás a személyzet kedvességével párosítva egyszerűen kitűnő! Nameg a menü... egyszerűen csodálatos, nagyon-nagyon finom. Nagyon köszönjük kedves Zsóka!


2019. február 19. 16:54

Bakk István

PhS Bakk István: Rákóczi seregében az Úr szolgálatában
https://www.youtube.com/watch?v=QwrAStY741s


2018. november 6. 05:12

Bakk István

Bakk István székely primor a Hunyadi-emlékév kapcsán Mátyás király reneszánsz udvarába invitálta az ünneplő közönséget és bejelentette, ...

https://youtu.be/492Cf7RqWdc

Múlt és Jelen

http://bekefy.agnusradio.ro/2018/07/volt-e-magyar-genocidium-mit-er.html


2018. október 15. 09:39

Bakk istván

A Bakk találkozó Alsócsernáton 2018. augusztus 18-án
https://www.youtube.com/watch?v=7DTGnWhSiFo
PhS Bakk István - PhS Bakk Erzsébet: Mátyás király az igazság szentje
https://www.youtube.com/watch?v=h7v7ZNRt9uA

Előadás
https://www.youtube.com/watch?v=OC2w8lbv4ho2018. július 13. 18:02

Bakk istván

Különleges könyvbemutató a Mátyás király évében, ahol kiderült, hogy a király közli a nagyvilággal a származását.

2018. július 2-án Budapesten a Barabás Villában bemutatásra került a három szerző könyve: Dr. Aradi Éva – Bakk István PhS – Dr. Gyárfás Ágnes: Múlt és Jelen. A pateszi pecséthengerektől a Kárpát-medencei szkítákon át az indoszkítákig címen. A könyvet Dr. Czeglédi Katalin nyelvész, szlavista, keletkutató mutatta be a nagy számban megjelent szakmai közönségnek.
A munkát tudatosan időzítették Mátyás király emlékévéhez.
A szervező Bakk István - aki egyben szerzőtársa is a könyvnek – felhívta a figyelmet arra, hogy a Bakk Endre Kanonok Alapítványnak a kezdeményezésére 2018. július 10-én 12 órakor egy percre főhajtással emlékezik az ország Mátyás királyra.
Továbbá bejelentette, hogy azon a napon, július 10-én a Bakk Endre Kanonok Alapítvány indítja el és kezdeményezi Mátyás király szentté avatását a Vatikánban.
Az indokok közül néhány: Mátyás király európai történelmi és uralkodói értéke vitathatatlan – itt bele kell érteni a Hunyadi család értékét is –, Európa keresztény történelmi értékékének az alapja. Mátyás király hozott létre elsőnek Európában állandó hadsereget. Ezzel megakadályozta azt, hogy Európa Bizánc sorsára jusson. Európa nem nélkülözheti azt a géniuszt, annak az uralkodói nagyságnak a tevékenysé


Lapozás: 1-5 | 6-10 ... 21-22Minden mező kitöltése kötelező!