2017. január 16. 09:08

Sárkány Jenő

Kedves Zsóka ! Kedves Borsika !
Örvendünk, hogy újra sikerült pár kellemes napot tölteni a vendégszerető panzióban. Köszönet minden kedves alkalmazottnak és az aranykezű szakácsnőnek a jó falatokért. Reméljük jövőre újra ott
lehetünk. Üdvüzlettel Sárkány Jenő


2016. július 25. 12:22

Gábor László

Kedves Borsika Panzió!
Köszönjük hogy ennyire kedves és szívélyes fogattatásban részesültünk. Tökéletes volt az étel és a panzió kényelme is, csak ajánlani fogom mindenkinek.Remélem még eljutunk önökhöz a családommal máskor is. De addig is sok vendéget kívánok önöknek! Üdv: Drávacsepely


2016. július 11. 05:16

Császár Erika

Kedves Zsóka! Kedves Alkalmazottak! Kedves Barátaink!
Ismét egy felejthetetlen hetet töltöttünk el nálatok, amit szívből köszönünk.Immár 12 éve járunk Gyergyócsomafalvára a családommal és a diákjainkkal és amióta megépült a panzió itt szállunk meg.Mindenkinek ajánlom, hogy ha szeretetteljes vendéglátásban szeretne részesülni akkor a Borsika panziót válassza, mert mindig vissza fog ide vágyódni.
Szeretettel gondolunk rátok.
Erikáék Sárospatakról


2016. március 19. 11:01

Zsolt

Kiprobáltam. Egyszerűen remek hely. Igényes környezetben fogyasztottam el egy kiváló ebédet és meglepően olcsón. Ajánlom mindenkinek.


2016. február 11. 11:55

Harai Erzsébet

Kedves Borsika Panzió!
Köszönünk mindent, amit értünk tettek, a szállást, a kitűnő ételeket, a vendégszeretetet , amiben részünk volt a hétvégén. Mindenkinek ajánlom, hogy ellátogasson ide. Jövőre majd újra jövünk.


Lapozás: 1-5 | 6-10 ... 16-17Minden mező kitöltése kötelező!