Idén 10 éves a Borsika Panzió és Rendezvénycsűr!

Ez alkalomból szeretettel meghívjuk  egy ünnepi vacsorára ,azokat a párokat,akik a Borsika panziót választották lakodalmuk helyszínéül.

Időpont:2018.május 11

Várjuk jelentkezéseteket április 15-ig a következő telefonszámokon:Barabás Zsóka:0745 322 411,Borsika Panzió:0758 109288

Megkérünk,hogy küldjetek lakodalmatokról fényképeket az office@borsika.ro email címre!

Várunk szeretettel!

ÁLLANDÓ PROGRAMAJÁNLATUNKBÓL

A Borsikában mind a természetet, szabad levegőt, gyalogtúrázást, mind az autós kirándulásokat inkább kedvelő vendég számára igyekszünk változatos programokat szervezni, lebonyolítani. A panzió munkatársai, valamint barátaink otthonosan mozognak úgy a környező hegyekben, mint a Székelyföld nevezetes tájain, akár autós, akár lovas járművel, vagy éppen bakancsot húzva, gyalogszerrel. Tartson Ön is velünk!

Gyalogtúra ajánlatunkból

 


 

TÉLI SÍPROGRAMOK A GYERGYÓI MEDENCE KÖRNYÉKÉN

Csomafalván és környékén (Bucsin, Maroshévíz, Borszék) összesen 8 sípálya várja vendégeit.

Sízés mellett téli túrákra (gyalogszerrel, lovasszánnal) van lehetőség.

A téli táj varázsa egyedi, sokszor a téli levegő tisztasága, a sziporkázó napsütés gyönyörű látvánnyal ajándékozza meg a kirándulni vágyókat.

 

 

 -Csillagtúrák szervezése Székelyföld és Dél-Erdély nevezetességeihez, igény szerint idegenvezetéssel. 

-Különböző nehézségi szintű bakancsos túrák szervezése Erdély hegyeiben,  idegenvezetéssel. Különösen nagy sikere van a Nagy Hagymás, Egyeskő, Kis Cohárd, Tündérkert túráknak. Ezek egynapos, könnyű- vagy közepes nehézségű, látványos gyalogtúrák.

-Helyi látványosságok – Kossuth szobor, Római katolikus templom, Borsos Miklós emlékház, falumúzeum, borvízfürdő, kilátó, Jézus lába nyoma, nyáron kokojzás, málnás megtekintése idegenvezetéssel

-Helyi hagyományok, szokások, mesterségek bemutatása

-Lovasprogramok: lovaglás, télen szánozás forralt bor kíséretében

-Nótaestek szervezése, a nótát helyi muzsikusok húzzák.